Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Knoblauchzehe
- 1 Avocado, reif, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Saft ausgepresst und ½ TL Schale abgerieben
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 150 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, Sashimi-Qualität, in Stücken
- 5 g Balsamico, hell
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 Scheiben Pumpernickel, zugeschnitten auf 12 x 3 cm
- ¼ Kresse-Beet, abgeschnitten
- essbare Blüten zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1913 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljau-Salat mit Sellerie und Tomaten
1h 15min
Nord-Süd-Cocktail
15min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Dill-Zitronen-Lachs mit Ofengemüse
45min