Apparaten en accessoires
Maracuja-Olivenöl-Emulsion
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
500 g
Ingrediënten
-
Olivenöl100 g
-
Karamellsauce selbst gemacht (siehe Tipp)80 g
-
Weißwein, trocken40 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Maracujamark250 g
-
Maracujas nur die Kerne2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 500 g
Eiwitten
7 g
Calorieën
6233 kJ /
1488 kcal
Vetten
123 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
15 g
Koolhydraten
75 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Andi Schweiger
9 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Blutorangen-Kardamom-Sorbet
24u.
Sherry-Zimt-Pflaumen
1u. 20min
Ajvar-Mayonnaise für Artischocken
5min
Maracuja Margarita
5min
Spicy Aprikosen-Dressing
30min
Roquefort-Dressing
10min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Invertzucker-Sirup
1u. 10min
Himbeeressig-Vinaigrette
5min
Kaffee-Sabayon
10min
Macadamiawaffeln mit Orangensauce
40min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min