Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Wildfleisch (z. B. Reh, Hase, Wildschwein), in Stücken (2 cm), angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (2 cm), angefroren
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten, ohne Öl (z. B. von Seeberger)
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g roter Portwein
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner
- 1 EL Paniermehl
- 30 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 1000 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2319 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Zwiebel-Physalis-Chutney
2h 45min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Sauce Béarnaise
40 min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1h 30min
Sauce Choron
20 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Fleischbällchen mit Sellerie-Apfel-Püree und Cidersauce
1h 10min