Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl
- ½ TL Salz
- 300 g Butter, in Stücken
- 80 g Wasser
Füllung
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Stücken
- 150 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei, in Stücken
- 300 g Rinderhackfleisch
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhre, in Stücken
- 1 Ei
- 30 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Muskat
- 60 g Paniermehl
Fertigstellung
- 4 Eigelb zum Bestreichen
- 3 EL Sahne
- 200 g Rindfleischbrühe, flüssig
- 130 g Weißwein, trocken (z. B. Riesling)
- 6 Stück Blattgelatine, zerbrochen
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuschelsuppe mit Rosmarin-Crostini und Zitronenöl
5h
Sauce Béarnaise
20 Min
Schnelle Käsesoufflées
45min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48h
Filet Wellington
1h 45min
Geflügelpastete mit Pistazien und Portwein
24h
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Filet Wellington mit Maronen
1 Std.
Bouchées à la Reine
55 min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 Std. 15 Min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min