Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pinsateig
- 350 g Pizzamehl Type 00
- 75 g Reismehl (siehe Tipp)
- 25 g Sojamehl
- 5 g frische Hefe
- 10 g Olivenöl
- 365 g Wasser
- 10 g Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Pizzagewürz
- ¼ TL Zucker
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bearbeiten
- 100 g Salami, in Stücken
- 150 g Schinken, gekocht, in Stücken
- 50 g Champignons, in Scheiben
- 1 Zwiebel, in halben Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2065 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40 dk
Sauce Rouille
25 dk
Italienische Ciabattas
4h 30min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 Std.
Kräuter-Vinaigrette
10 dk
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 45 min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48h
Römische Pizza Bianco
6 Std. 30 Min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 Std.
Brioche mit Cremelikör
5 Std.
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 Std.
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min