Apparaten en accessoires
Orangen-Creme-Karamell
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Karamell-Bonbons, weich70 g
-
Orange, unbehandelt Schale abgeschält und 30 g Saft ausgepresst1
-
Zucker80 g
-
Sahne200 g
-
Eier4
-
Wasser500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Natrium
107 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
1122 kJ /
268 kcal
Vetten
16 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sechs Richtige
19 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Mini-Cheesecakes mit Mandarinen aus den Varoma® Förmchen
6u. 10min
Pflaumen-Clafoutis
1u. 15min
Eierlikör-Sabayon
15min
Gin-Lavendel-Eis
14u. 45min
Minz-Pudding mit Erdbeerschaum
25min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5u. 30min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2u.
Walnusskuchen im Glas
4u.
Buttermilch-Karamell-Dessert
7u.
Vanille-Zabaglione
15min
Cappuccino-Törtchen
1u. 5min
Frühstücksei aus den Varoma® Förmchen
35min