Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamell
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 130 - 180 g Sahne (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Crème fraîche
- 1 geh. EL Paniermehl
- 300 g Zwetschgen, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Baisergebäck, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1h 30min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45 min
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2h 30 min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1h
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1h
Rindersteak mit Pfirsich-Schafskäse-Topping
1h 30min
Zwetschgen-Trifle
4h
Karamell-Apfel-Tarte
1h 15 min
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48u.
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1h 15 min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50 min