Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamell
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 130 - 180 g Sahne (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 EL Essig
Tarte und Fertigstellung
- 1 Pck. Blätterteig, aus dem Kühlregal (270 g), z. B. von Tante Fanny
- 50 g Crème fraîche
- 1 geh. EL Paniermehl
- 300 g Zwetschgen, in Würfeln (2 cm)
- 25 g Baisergebäck, grob gehackt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 Min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 Min
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 Std. 50 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Gedeckter Apfelkuchen mit karamellisierten Äpfeln
2h
Flammkuchen mit Erdbeeren und Ziegenkäse
40min
Erdbeer-Passionsfrucht-Konfitüre
45min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Karamell-Apfel-Tarte
1 Std. 15 Min
Feigen-Charlotte
3h 40 min
Erdbeer-Rhabarber-Crumble
50min
Auberginen-Käse-Törtchen mit karamellisierten Zwiebeln
1 Std. 15 Min