Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 60 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 60 g Olivenöl
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- Olivenöl zum Einfetten
- Mehl zum Ausstreuen und Bearbeiten
- 4 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 400 g Ricotta, abgetropft
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben
- 1 Prise Salz
- Puderzucker zum Bestäuben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 88 mg
Alternatieve recepten
Torta della nonna
2h 10min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2h
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6 Std. 30 Min
Brioche mit Cremelikör
5h
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 godz. 30 min
Erdbeer-Scones
40 Min
Carrot Cake Trifle
10 godz.
Weihnachtliche Wecken
10 godz.
Canelés
14 Std.
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1 Std.
Pistazien-Hefezopf
2h