Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamellsauce
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1030 g Wasser
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 1 EL Essig
Parfait und Fertigstellung
- 80 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 5 Eigelb
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Walnuss-Krokant
1h 30min
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14 Std.
Rhabarber-Vanille-Karamell-Eis
9 Std.
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20 min
Karamellsauce
1h 30min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Crème brûlée
2h 30 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15 min
Gesalzene Karamellsauce mit Schokomousse
3h 25 min.
Klassische Zabaglione
15min
Mousse au Chocolat
3h