Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salzige Karamellsauce
-
250
g Zucker
of 250 g brauner Zucker - 200 g Sahne
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 TL Salz
- 50 g Essig
Eiscreme
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 600 g Milch, 3,5% Fett
- 200 g Sahne
- 30 g Zucker
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Krokant
1 godz. 30 min
Baiser-Herzen
2h
Schoko-Chili-Eis mit Whiskey-Sirup
15 Std.
Vanilleeis
12h
Karamell-Bonbons
2h
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Karamellsauce, salzig
20 min
Karamell-Likör
1 godz. 30 min
Karamell-Bonbons
2h
Gesalzene Karamellsauce mit Schokomousse
3h 25min
Sauce Hollandaise
15 Min
Vanillesauce (Crème Anglaise)
15 Min