Apparaten en accessoires
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
Voorbereiding. 25min
Totaal 14u.
8 Portionen
Ingrediënten
Salzige Karamellsauce
-
250 g brauner ZuckerZucker250 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Butter kalt30 g
-
Salz1 TL
-
Essig50 g
Eiscreme und Fertigstellung
-
Vanilleschote nur das Mark½
-
Milch, 3,5% Fett600 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Zucker30 g
-
Eigelb6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
2034 kJ /
486 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Salz-Karamell-Toffees
1u. 45min
Honeycomb
1u. 30min
Karamellsauce
1u. 30min
Hähnchen Teriyaki
2u.
Karamell-Schoko-Bites "riesig"
3u. 30min
Vanille-Karamell-Halbkugeln
6u. 30min
Karamell-Bonbons
2u.
Sauce Hollandaise
15min
Karamell-Parfait
7u.
Klassische Zabaglione
15min
Erdnuss-Karamell-Eis
2u. 30min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1u. 30min