Apparaten en accessoires
Sauce Choron
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
500 g
Ingrediënten
-
Estragon abgezupft, Zweige zur Seite gelegt2 - 3 Zweige
-
Kerbel abgezupft, Stängel zur Seite gelegt2 - 3 Stängel
-
Tomate (ca. 50 g)1
-
Schalotten80 g
-
Weißweinessig80 g
-
Butter in Stücken180 g
-
Eigelb4
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Tomatenmark1 - 2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 g
Natrium
1335 mg
Eiwitten
27 g
Calorieën
7899 kJ /
1885 kcal
Vetten
195 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mmmhh, cremig!
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Sauce Hollandaise
15min
Tex-Mex Tortilla mit Schweinefleisch
1u. 20min
Erdnusskrokant
1u. 30min
Sauce Béarnaise
15min
Baguette
3u. 45min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Kräuter-Mayonnaise
10min
Sauce Soubise
30min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1u. 20min
Safran-Aioli
40min
Kartoffel-Knoblauch-Püree mit Safran
40min
Pilz-Wein-Cremesauce
30min