Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Butter
- 10 g Mehl
- 120 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 30 g Estragonsenf
- 10 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Honig
- 1700 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 4 Eier, sehr frisch
- 200 g Speckwürfel
- 120 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
20 Min
Sauce Béarnaise
40 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45 min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 Std. 30 Min
Eggs Benedict
30 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Maischolle mit Speckbutter und Drillingen
45 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min