Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g Butter
- 10 g Mehl
- 120 g Milch
- 65 g Crème fraîche
- 30 g Estragonsenf
- 10 g Balsamico, hell
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Honig
- 1700 g Wasser und etwas mehr zum Abschrecken
- 4 Eier, sehr frisch
- 200 g Speckwürfel
- 120 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2184 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 49 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Spargel-Bohnen-Salat mit Ei
40min
Sauce Béarnaise
40min
Spargel mit Himbeervinaigrette und Mohn-Ziegenkäse
50min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 Std.
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30min
Spargel in Rote-Bete-Crêpes mit pochierten Eiern
1h
Frische Artischocken
55min
Landschinkenbrot mit pochiertem Ei
45min
Spargel mit Spinat, pochiertem Ei und Hollandaise
1h 10min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 min