Safran-Butter-Sauce zu Fisch

Safran-Butter-Sauce zu Fisch

4.3 140 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Schalotten
    40 g
  • Weißwein
    100 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Safran (0,1 g)
    1 Portion
  • Crème fraîche
    2 EL
  • Butter kalt, in kleinen Stückchen
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 0 g
Calorieën 994 kJ / 237 kcal
Vetten 24 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...