Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Portion Safran (0,1 g)
- 2 EL Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in kleinen Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 994 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 godz. 30 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1h 10min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Forellencremesuppe
40min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min