Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mittelmeersauce
- 20 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, nur den weißen Teil, in Stücken
- 1 Fenchelknolle (ca. 270 g), in Stücken
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 3 Tomaten (300-350 g)
- 40 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 1 TL grobes Salz
- 700 g weiße Fischfilets, frisch oder aufgetaut, ohne Haut
- 400 g Wasser
Rotbarben-Mousseline
- Butter zum Einfetten
- 500 g Rotbarbenfilet oder Red Snapper-Filets
- 4 Eiweiß
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 250 g Sahne
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
-
200
g Crème fraîche
of 200 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4h 30min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1h 30min
Vitello Tonnato
48h