Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mittelmeersauce
- 20 g Olivenöl
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Porree, nur den weißen Teil, in Stücken
- 1 Fenchelknolle (ca. 270 g), in Stücken
- 1 TL Cayenne-Pfeffer
- 3 Tomaten (300-350 g)
- 40 g Tomatenmark
- 1 Lorbeerblatt, frisch oder getrocknet
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 1 TL grobes Salz
- 700 g weiße Fischfilets, frisch oder aufgetaut, ohne Haut
- 400 g Wasser
Rotbarben-Mousseline
- Butter zum Einfetten
- 500 g Rotbarbenfilet oder Red Snapper-Filets
- 4 Eiweiß
- 2 Prisen Safran, gemahlen
- 250 g Sahne
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 500 g Wasser
-
200
g Crème fraîche
of 200 g Sahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1827 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Windbeutel mit Erbsenmousse
4h
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Rib Eye mit Béarnaise
1u. 50min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Vitello Tonnato
48u.
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50 min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Edelfischragout
35 min
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 min