Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tatarensauce
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser, aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3762 kJ / 898 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
40 Min
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40 Min
Vitello Tonnato
48 godz.
Piccata Milanese
30 Min
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 Std. 30 Min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 Std.
Panierter Fisch mit Remoulade
40 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3u.
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min