Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tatarensauce
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser, aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3762 kJ / 898 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 Std. 45 Min
Sauce Béarnaise
40 min
Wiener Schnitzel mit Sahnemöhrchen und Herzoginkartoffeln
1h 30min
Vitello Tonnato
48 Std.
Schweinefilet alla Toscana
50 Min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1h
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50 min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Putello Tonnato
4h
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Panierter Fisch mit Remoulade
40 min
Piccata Milanese
30 min