Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tatarensauce
- 20 g Kapern, abgetropft
- 100 g Cornichons, abgetropft, in Stücken
- 3 Eier, hart gekocht, halbiert
- 150 g Schmand
- 150 g Mayonnaise
- 15 g Gurkenwasser, aus dem Gurkenglas
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 5 g Worcester-Sauce
- 1 Spritzer Zitronensaft
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
Rösti und Fertigstellung
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Öl zum Braten
- 400 g Roastbeef, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3762 kJ / 898 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti mit Rotkohl und Roquefort-Quark
40min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 godz. 10 min
Panierter Fisch mit Remoulade
40min
Sauce Béarnaise
40min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Vitello Tonnato
48h
Graved Lachs
48h
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1 godz.
Piccata Milanese
30min