Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Béarnaise
40min
Kartoffel-Dressing
30 min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Grie Soß - Grüne Sauce
20 min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Sauce Soubise
30 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35 min
Dijon-Senfsauce
15 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min