Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Schalotten
- 100 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 40 g Crème fraîche
- 100 g Butter, kalt, in nussgroßen Stückchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 0 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce Béarnaise
40min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Béchamelsauce
10 Min
Remoulade
10 Min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Dijon-Senfsauce
15 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 Min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min