Apparaten en accessoires
Bärlauch-Hollandaise
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
350 Gramm
Ingrediënten
-
Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele30 g
-
Öl30 g
-
Butter in Stücken250 g
-
Wasser50 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Eigelb3
-
Senf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 350 Gramm
Eiwitten
14 g
Calorieën
10029 kJ /
2396 kcal
Vetten
262 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bärlauch
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bärlauchöl
15min
Bärlauchbutter
10min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Bärlauch-Rub
2u. 10min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1u. 15min
Bärlauch-Aioli
10min
Bärlauch-Spaghetti
30min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4u. 30min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Bärlauchsalz
27u. 25min
Bärlauchpaste
20min