Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, Bio, 4 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 5 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 125 g Forellenfilet, geräuchert, grob zerzupft, einige Stückchen beiseite gelegt
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 2 EL Sahne-Meerrettich (aus dem Glas)
- 3 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 983 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5min
Forellenmousse
5min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Obatzter mit Bier
10min
Lachsaufstrich
5min
Radieschen-Kresse-Aufstrich
5min
Schinkencreme
5min
Schinkenaufstrich
10min
Lachs-Dip
5min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Forellencreme
15 Min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5min