Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g brauner Zucker
of 20 g Zucker - 150 g roter Portwein
- 200 g Orangensaft, frisch gepresst
- 500 g Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
- 1 rote Chilischote, getrocknet, klein, zerbröselt
- 50 g Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
- 25 g Pinienkerne
- 80 g Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2161 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1h
Trauben-Chutney
25min
Balsamico-Feigen
40 Min
Birnen-Chutney
50min
Zwetschgen-Chutney
50min
Aprikosen-Curry-Sauce
35 Min
Feigen-Kirsch-Chutney
45min
Apfel-Cranberry-Chutney
45min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 Min
Pfirsich-Chutney
50min
Quittenchutney
55min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min