Feigen-Chutney

Feigen-Chutney

3.8 33 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 Schraubgläser

Ingrediënten

  • brauner Zucker
    20 g
    20 g Zucker
  • roter Portwein
    150 g
  • Orangensaft frisch gepresst
    200 g
  • Feigen, getrocknet (Softfeigen), in Stücken (2 cm)
    500 g
  • rote Chilischote, getrocknet klein, zerbröselt
    1
  • Schwarze Johannisbeer-Konfitüre (z.B. von Schwartau)
    50 g
  • Pinienkerne
    25 g
  • Balsamico, dunkel
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Schraubglas

Eiwitten 6 g
Calorieën 2161 kJ / 516 kcal
Vetten 5 g
Koolhydraten 96 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...