Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 280 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 55 g Zucker
- 750 g Mehl
- 2 TL Salz
- 4 Eier, Größe L
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 918 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Béarnaise
40min
Brioche
1h 50min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Salsa Verde
10 dk
Vitello Tonnato
48 Std.
Tapenade
5min
Sauce Rouille
25 min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min
Italienisches Weißbrot
1sa 10 dk