Apparaten en accessoires
Balsamico-Schalotten
Voorbereiding. 15min
Totaal 19u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Grümmelkandis braun30 g
-
Thymian davon 5 Zweige abgezupft10 Zweige
-
Fenchelsaat1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Balsamico, dunkel100 g
-
Rotwein, trocken550 g
-
Schalotten (ca. 400 g), halbiert20
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
640 kJ /
152 kcal
Vetten
0 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Spicy Aprikosen-Dressing
30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2u.
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24u.
Olivensauce
10min
Vitello Tonnato
48u.
Aprikosendressing
5min
Zitronenbutter
5min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Rotweinbutter
3u. 20min
Tapenade
5min