Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 EL trockener Wermut
- 1 EL Butter
- 125 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, gewürfelt
- 4 Stängel Dill
- 150 g geräucherter Lachs, gewürfelt
- 75 g Frischkäse
- 1 TL frischer Meerrettich, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL Honig, flüssig
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 EL Olivenöl
- 300 g Endiviensalat, gewaschen und trocken geschleudert
- 12 Brotchips
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1858 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 godz. 45 min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6h 30min
Vitello Tonnato
48 Std.
Forellencreme
10min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Zwetschgen-Parfait
8h 40min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Forellenmousse
5min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min