Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rote-Bete-Meerettich-Terrine
- 30 g Pumpernickel
- 1 EL Kürbiskerne (10 g)
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Stücken (3 cm)
- 10 g Weißweinessig
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Haselnussöl
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- 50 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 20 g Sahne-Meerrettich
- 80 g Crème fraîche
Salatdressing und Fertigstellung
- 1 Schalotte
- 2 Stängel Estragon, abgezupft
- ½ TL Senf
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Kürbiskernöl
- 30 g Wasser
- ¼ TL Zucker
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1060 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio
2u. 45min
Cassis-Rotwein-Birnen
24 godz.
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40 min
Rotweinbirnen
3h 20 min
Forellenmousse
5min