Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Pumpernickel, in Stücken
- 20 g Butter, weich
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 75 g Schmand
- 1 Ei
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Mehl
- 500 g Wasser
- 200 g Rote Bete, jung, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 5 EL Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1936 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1u.
Rote-Bete-Carpaccio
2u. 45min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
55 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Waldorfsalat mit Cranberrys
20min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50 Min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1u. 30min