Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Pumpernickel, in Stücken
- 20 g Butter, weich
- 30 g frischer Meerrettich, in Stücken
- 200 g Doppelrahm-Frischkäse
- 75 g Schmand
- 1 Ei
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 10 g Mehl
- 500 g Wasser
- 200 g Rote Bete, jung, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL Zucker
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 2 EL Zitronensaft
- 3 EL Weißweinessig
- 5 EL Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1936 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Dicke Bohnen-Minz-Dip
50min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10h 50 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1h 30 min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4h 30 min
Zwetschgen-Parfait
8h 40 min.
Spargel-Antipasti
40 Min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 Std. 50 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min