Meerrettich Cheescake mit Roter Bete

Meerrettich Cheescake mit Roter Bete

4.4 58 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pumpernickel in Stücken
    60 g
  • Butter weich
    20 g
  • frischer Meerrettich in Stücken
    30 g
  • Doppelrahm-Frischkäse
    200 g
  • Schmand
    75 g
  • Ei
    1
  • Salz
    3 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Mehl
    10 g
  • Wasser
    500 g
  • Rote Bete jung, in Würfeln (1 cm)
    200 g
  • Zucker
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise
  • Zitronensaft
    2 EL
  • Weißweinessig
    3 EL
  • Olivenöl
    5 EL
  • Schnittlauch in Röllchen
    2 EL
  • Kresse-Beet abgeschnitten
    ½

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 1936 kJ / 462 kcal
Vetten 38 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...