Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro
3u.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 40 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Cheddar-Scones
45 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2 godz.
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.