Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Sultaninen
- 50 g Wasser, heiß
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 300 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Aubergine, in Stücken (3 cm)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 25 g Pinienkerne
- 40 g Rotweinessig
- 20 g Kapern, klein
- 150 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 12 Scheiben Ciabatta
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerzupft
- 15 g Parmesan, in Späne gehobelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 487 kJ / 116 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1h 50 min
Caponata Siciliana
30min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30 min
Möhren in Zitronenöl
45min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Couscoussalat mit gebratenem Gemüse
2 Std. 50 Min
Pissaladière
1h 20 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Grüne Bohnen mit Erdnüssen
15min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min