Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane Profiteroles
1 Std. 25 Min
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Caponata-Crostini
4h 40min
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Mehrkorn-Focaccia
2 godz. 5 min
Ricotta
20 Std. 30 Min
Dattel-Mandel-Focaccia
3h 20min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Bärlauch-Fougasse
2h 20min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Tartelettes mit Kaiserschoten und Schinken
1h
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min