Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1648 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Käse-Rauten zu Wein
1h 30min
Grissini
1h 30min
Tomaten-Focaccia
1h 50 min.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Mehrkorn-Focaccia
2u. 5min
Focaccia mit Gewürzöl
4 Std. 15 Min
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 10 Min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1h
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min