Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia mit Rosmarin
1h
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 Std. 30 Min
Pissaladière
1h 20min
Pasta alla Putanesca
45min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50 min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Tintenfischsauce
40 Min
Sauce alla Puttanesca
25min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min