Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 260 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 20 g Olivenöl
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 100 - 150 g Sardelle,ganz, frisch (oder andere kleine Fische)
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2611 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannoli (Die Sopranos)
1h 30min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2h 10min
Pilz-Crostini
45min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Tintenfischsauce
40min
Pasta alla Putanesca
45min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2h
Knusprige Focaccia
2h 10min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Focaccia mit Rosmarin
1h