Apparaten en accessoires
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 40min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Kardamomkapseln4
-
Kaffeebohnen30 g
-
Sahne300 g
-
Milch300 g
-
Zucker110 g
-
Salz1 Prise
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Butter, gesalzen20 g
-
Pinienkerne20 g
-
geriebene Zitronenschale Bio1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
7 g
Calorieën
1929 kJ /
460 kcal
Vetten
32 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2018
73 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bayerische Creme
8u.
Panna Cotta mit Honigmelone
5u. 15min
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
2u. 45min
Mango-Kokos-Mousse
4u. 35min
Quark-Mousse
5u.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4u. 50min
Cappuccino-Traum
3u. 30min
Limoncello-Creme
5u.
Limetten-Ingwer-Mousse
8u. 20min
Panna Cotta al caffè
5u.
Mango-Maracuja-Sauce
35min
Zabaglione al Prosecco
15min