Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 2 Limetten, unbehandelt
- 20 g Wasser
- 450 g Buttermilch
- 30 g Zucker
- 35 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Zitronenmelisse zum Garnieren (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1256 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honigmousse
3h 45min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 godz. 15 min
Mohn-Marzipan-Creme
3 Std.
Limoncello-Creme
5 Std.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 godz. 50 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1 godz. 10 min
Mango-Joghurt-Mousse
4sa 40 dk
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7hod.
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4sa 40 dk