![Christstollenparfait Christstollenparfait](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DEE4D931-0A3C-4710-81D1-962CE8D45674/Derivates/acf5e9a7-2947-410e-b154-71daadf3a1f8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 70 g Walnusshälften
- 30 g Rum
- 150 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eigelb
- 100 g Zucker
- 150 g Christstollen, leicht zerbröselt (ca. 1 cm große Stückchen)
- 600 g Sahne
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1319 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Orangen-Tonka-Eierlikör
1 godz. 20 min
Bilbao - Goxua
2 Std. 30 Min
Nougat-Mandel-Parfait mit Schokoladensauce
5h
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Engadiner Walnusstörtchen
1 godz. 45 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1 Std. 15 Min
Sherry-Zimt-Pflaumen
1 godz. 20 min
Limoncello-Creme
5h
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Rotweinbirnen
3 Std. 20 Min
Mohn-Marzipan-Creme
3 Std.