Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Florentiner (Mandelgebäck)
- 30 g Baisergebäck (z. B. mit Vanillegeschmack)
- 100 g Haselnusskrokant
- 200 g Schokoladenraspeln
- 600 g Sahne, kalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 200 g Eierlikör, z. B. selbst gemacht (siehe Tipp)
-
150
g Erdbeeren
of 150 g Brombeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Kirsch-Kuchen mit Amarettini-Streusel
1h 30min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8h 20min
Eissplittertorte
4 Std. 15 Min
Limetten-Daiquiri-Eistorte
6 Std. 30 Min
Kirsch-Krokant-Eistorte mit Schokosplittern
6 Std.
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4h 30min
Zitronen-Joghurt-Torte
6 Std. 30 Min
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4ωρ.
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Erdbeer-Kokos-Eistorte
4h 45min
Rhabarber-Marzipan-Torte
5 godz.
Himmelstorte
1h 40min