Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Florentiner (Mandelgebäck)
- 30 g Baisergebäck (z. B. mit Vanillegeschmack)
- 100 g Haselnusskrokant
- 200 g Schokoladenraspeln
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 200 g Eierlikör, z. B. selbst gemacht (siehe Tipp)
-
150
g Erdbeeren
of 150 g Brombeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1708 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limetten-Daiquiri-Eistorte
6 Std. 30 Min
Herrencreme
4 Std. 25 Min
Himbeer-Kokos-Eistorte
5h 20 min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 godz. 40 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15 min
Eissplittertorte (weihnachtlich)
8 Std. 20 Min
Kirsch-Krokant-Eistorte mit Schokosplittern
6h
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4 Std. 30 Min
Welfenspeise mit Trauben
2h 30 min
Eissplittertorte
4 Std. 15 Min
Klassische Zabaglione
15min
Herrencreme
4 Std. 15 Min