Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Apfelsaft
- 30 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Vanillepuddingpulver
- 500 g Stachelbeeren, grün, geputzt
- 30 g Baisergebäck, in Tropfen
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1314 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Grütze
30 min
Johannisbeermousse
2 godz. 25 min
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Stachelbeer-Crumble
1h 10min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Westfälische Quarkspeise
1 Std. 25 Min
Stachelbeer-Baiser
1h 10min
Zwetschgen-Trifle
4 godz.
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1h 15min
Kirsch-Grütze
20 min
Pflaumenkompott
20 min