Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze
- 30 g Zucker
- ½ Vanilleschote, in Stücken
- 10 g Puddingpulver, Sahne-Geschmack
- 450 g Erdbeeren, davon 300 g in Stücken und 150 g in Spalten
- 30 g Wasser, kalt
- 250 g Heidelbeeren
Holundersauce
- 450 g Milch, zimmerwarm
-
2
Eigelb
of 1 Ei - 1 Prise Salz
- 10 g Puddingpulver, Sahne-Geschmack
- 60 g Holunderblütensirup
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote Grütze
30 min
Beerenkaltschale mit Schneeklößchen
3 Std.
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1h 5min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3 Std.
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 godz. 30 min
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15 min
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1h 15min
Apfel-Möhren-Rohkost
5min
Westfälische Quarkspeise
1 Std. 25 Min
Rote Grütze Deluxe
30 min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz.
Pflaumenkompott
20 min