Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rhabarber-Topping
- 3 Blatt Gelatine
- 250 g Rhabarber, geputzt, in groben Stücken
- 100 g Erdbeeren
- 80 g Zucker
- 50 g Sekt
Schmandcreme
- 80 g Zucker
- ½ Vanilleschote, halbiert
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (für 500 ml Flüssigkeit)
- 350 g Schmand
- 10 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1750 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30 min
Limoncello-Creme
5 Std.
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1h
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2 Std. 30 Min
Quark-Mousse
5 Std.
Schwarzwälder Schicht-Quark
55 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3h 30 min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min