Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 630 g Weißwein
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 600 g Birnen, geschält und geachtelt
- 20 g Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 798 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Whiskeygelee mit Früchten
3 Std.
Forellen-Erbsen-Terrine
7ωρ. 45 λεπτ.
Sherry-Zimt-Pflaumen
1h 20min
Rhabarber-Parfait
8 godz. 50 min
Weincreme
5h 40min
Rotweinbirnen
3h 20min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Apfel-Wein-Tarte
3 Std.
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30min
Eton Mess
4 godz. 20 min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30 min