Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Orangensaft, frisch gepresst
- 2 EL Balsamico, hell
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eigelb
- 1 EL Mehl
- 80 g Wasser
- 1 TL Gemüsebrühe (Pulver)
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Eierlikör-Sabayon
15 Min
Orangentrüffel
3 Std.
Safranmousse
2h 15min
Erdbeer-Curry-Ketchup
40min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 Std. 30 Min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min
Glühweinsabayon
10 Min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Zitrus-Aioli
10 Min