Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Räucherlachs, in Stücken
- 50 g Nordseekrabben
- 50 g Fenchel, nur das Grün
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Frischkäse
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Mayonnaise
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 dk
Paprika-Feta-Creme
10 dk
Lachs-Ei-Aufstrich
30 dk
Hirten-Aufstrich
10 dk
Hirtencreme
1sa 15 dk
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 dk
Lachs-Dip
5 dk
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 dk
Feta-Oliven-Aufstrich
5 dk
Forellencreme
10 dk
Lachs-Ei-Aufstrich
30 dk
Lachs-Dill-Creme
5 dk