Apparaten en accessoires
Maritimer Brotaufstrich
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
10 Portionen
Ingrediënten
-
Räucherlachs in Stücken50 g
-
Nordseekrabben50 g
-
Fenchel nur das Grün50 g
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Frischkäse200 g
-
Pfeffer2 Prisen
-
Mayonnaise50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
11 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Lachs-Dill-Creme
5min
Lachs-Ei-Aufstrich
30min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25min
Schinkenaufstrich
10min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5min
Roter Frischkäse
5min
Paprika-Feta-Creme
10min
Lachs-Dip
5min