Matjesaufstrich mit Roter Bete

Matjesaufstrich mit Roter Bete

4.1 135 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
20 Portionen

Ingrediënten

  • Apfel rotschalig, geachtelt
    1
  • Rote Bete, gekocht in Stücken
    150 g
  • Zwiebel (75 g), halbiert
    1
  • Zitronensaft
    20 g
  • Saure Sahne
    100 g
  • Quark
    150 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Dill abgezupft
    3 Stängel
  • Matjesfilets gewürfelt
    400 - 500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 5 g
Calorieën 313 kJ / 75 kcal
Vetten 5 g
Vezels 0.4 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...