Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Apfel, rotschalig, geachtelt
- 150 g Rote Bete, gekocht, in Stücken
- 1 Zwiebel (75 g), halbiert
- 20 g Zitronensaft
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Quark
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 400 - 500 g Matjesfilets, gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 313 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjes-Katersalat
55 min
Matjes mit Radieschensalat
50 Min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Forellencreme
15 Min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Forellencreme
10 Min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 Min
Geflügellebercreme
5h 30min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40 min
Roter Frischkäse
5 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 Min