Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 Stängel Kerbel, abgezupft
- 10 Radieschen, halbiert
- 2 Äpfel, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- 30 g Milch
- 250 g Saure Sahne
- 500 g Wasser
- 800 g Drillinge, mit Schale
- 8 Matjesfilets
- 4 Stängel Dill, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2935 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Nordische Minestrone
30min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4ωρ.
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Pfeffermakrelen-Suppe
35 Min