Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 300 g Porree, 150 g in groben Stücken, 150 g in Ringen (5 mm)
- 50 g Butter
- 80 g Weißwein
- 800 g Fischfond
- ¾ TL Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 200 g Makrelen, geräuchert (Pfeffermakrelen)
- 200 g Sahne
- 3 TL körniger Senf
- 2 EL Dill, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2141 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forellencremesuppe
40min
Krabbensuppe mit Sekt (Hamburg)
40min
Nordische Minestrone
30 min
Seafood-Eintopf
50min
Tomaten-Fisch-Suppe
35 min
Spanischer Bohnentopf
1h 10 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Krebssuppe
45min
Bloody Mary Suppe
25 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Makrelen-Tapenade
10 min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30 min