Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 1 rote Zwiebel (50 g), halbiert
- 1 Bund Radieschen
- 1 Apfel, rot (z.B. Elstar), geviertelt, entkernt
- 60 g Gewürzgurken, in Stücken
- 200 g Schmand
- 200 g Saure Sahne
- 30 g Sahne
- 1 EL Weißweinessig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 500 g Wasser
- ½ TL Kümmel, ganz
- 700 g Kartoffeln, klein, mit Schale
- 8 Matjesfilets, küchenfertig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2605 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40 min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40 min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 Std.