Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Kartoffeln, in Stücken (2 cm)
- 150 g Möhren, in Stücken (3 cm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 3 Eier, gewaschen
- 1 Glas Rote Bete in Scheiben (Abtropfgew. 220 g), abgetropft
- 250 g Matjesfilet
- 1 Zwiebel (ca. 90 g), halbiert
- 200 g Schmand
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 885 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Wintersalat
10min
Blitz-Stulle
10min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1 godz. 10 min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 godz. 10 min
Oliviersalat
3h
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min