![Eichblattsalat mit Birnen und Forelle Eichblattsalat mit Birnen und Forelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C6CDA57-B616-4B0C-A147-8AD9B1F0D101/Derivates/EF60C373-6204-41D0-9B33-54CC3421E582.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Sonnenblumenöl
- 5 g Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Eichblattsalat, grün
- 150 g Birnen, reif, in mundgerechten Stücken
- 200 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 884 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1u.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Marinierter Spargel mit Avocadocreme
1 Std. 30 Min
Kabeljaufilet mit Nektarinen-Tomaten-Ragout
25 Min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 Min
Spargel-Rucola-Salat mit Erdbeeren an Orangensauce
40 Min