Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 200 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Sonnenblumenöl
- 5 g Zitronensaft
- 1 Prise Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Eichblattsalat, grün
- 150 g Birnen, reif, in mundgerechten Stücken
- 200 g Räucherforellenfilets, in mundgerechten Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 884 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 Min
Avocado-Gurken-Salat
20 Min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min
Geflügelsalat mit Chicorée
50 Min
Fenchel-Melonen-Salat
20 Min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 Min
Radicchio-Salat mit Kiwi und Cranberrys
10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 Min