Eichblattsalat mit Birnen und Forelle

Eichblattsalat mit Birnen und Forelle

4.6 43 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Bergkäse in Stücken
    50 g
  • Dill abgezupft
    ½ Bund
  • Joghurt, 3,5% Fett
    200 g
  • Sonnenblumenöl
    20 g
  • Zitronensaft
    5 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Eichblattsalat, grün
    1
  • Birnen reif, in mundgerechten Stücken
    150 g
  • Räucherforellenfilets in mundgerechten Stücken
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 17 g
Calorieën 884 kJ / 211 kcal
Vetten 12 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...