Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Dorade mit Zuckerschoten und Kichererbsen
35min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 Min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Garnelen Xacuti
1h 20 min
Kerala Fisch Curry
30 min
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Winter-Kabeljau
1h 30 min
Rotes Fisch-Curry
30 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min