
Apparaten en accessoires
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln in Ringen (3 mm)200 g
-
Schellfischfilet ohne Haut und Gräten600 g
-
Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)10 g
-
Naturjoghurt425 g
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen2 TL
-
Zucker1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Garam Masala (siehe Tipp)¼ TL
-
Koriander, gemahlen2 TL
-
Zitronensaft2 TL
-
Pflanzenöl50 g
-
Butter40 g
-
Koriander frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren2 Stängel
Voeding per 1 Portion
Calorieën
314 kcal /
1313 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
19 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Die Aromen Indiens
72 recepten
Duitsland
Duitsland