Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)

Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)

3.7 27 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zwiebeln in Ringen (3 mm)
    200 g
  • Schellfischfilet ohne Haut und Gräten
    600 g
  • Ingwer, frisch geschält, in Scheiben (2 mm)
    10 g
  • Naturjoghurt
    425 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    2 TL
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Garam Masala (siehe Tipp)
    ¼ TL
  • Koriander, gemahlen
    2 TL
  • Zitronensaft
    2 TL
  • Pflanzenöl
    50 g
  • Butter
    40 g
  • Koriander frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
    2 Stängel

Voeding per 1 Portion

Calorieën 314 kcal / 1313 kJ
Eiwitten 24 g
Vetten 19 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...