Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Zwiebeln, in Ringen (3 mm)
- 600 g Schellfischfilet, ohne Haut und Gräten
- 10 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 425 g Naturjoghurt
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Garam Masala (siehe Tipp)
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Zitronensaft
- 50 g Pflanzenöl
- 40 g Butter
- 2 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerala Fisch Curry
30min
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45min
Meeresfrüchte Korma
40min
Jungli Laal Maas
5h
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Garnelen Bhuna
30min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10min