Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 40 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
-
360
g Salsiccia
of 360 g Bratwurst, roh, grob - 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g grüne Bohnen, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 1 Dose weiße Riesenbohnen (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 10 Oliven, grün, entsteint
- 3 TL Honig
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2138 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bohnensuppe mit Nudeln
40min
Nordische Minestrone
30 min
Dreierlei Linsensüppchen
50 Min
Kartoffel-Bohnen-Eintopf mit Pistou
1 godz.
Italienischer Gemüsetopf
10 Std.
Bohneneintopf
1 godz.
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 godz.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1 godz.