
Apparaten en accessoires
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln halbiert120 g
-
Butterschmalz20 g
-
Speckwürfel100 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Sauerkraut, frisch500 g
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Wacholderbeeren3
-
Apfelsaft300 g
-
Geflügelfond200 g
-
Pastinaken in Stücken (3 cm)500 g
-
Kabanossi in Stücken200 g
-
Honig1 EL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
498 kcal /
2085 kJ
Eiwitten
15 g
Vetten
34 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland