Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Kohlrabi, groß, geschält (ca. 400 g), in 4 Scheiben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- ½ TL Chiliflocken
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Jalapeño Chili aus dem Glas, abgetropft
- 4 Eier
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 50 g fettreduzierte Sahnealternative (z. B. Rama Cremefine zum Kochen 7 %)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1003 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosenkohl-Auflauf
1h
Zucchinispaghetti mit Frischkäsesauce
35 min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Paprika-Omelette Jägerart
45 min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 min
Spargel-Omelette
50 min
Grünkohl-Omelette
35 min
Brokkoli-Omelettes
35 min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min