Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln, gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Lachsbratwurst
3 Std. 15 Min
Erbsen-Kartoffel-Stampf mit Wiener Würstchen
50 Min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 Min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 Std. 10 Min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1u.
Labskaus-Nester mit Dip
40min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1u.
Senfeier
1 Std. 5 Min