Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln, gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2763 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Labskaus-Nester mit Dip
40min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Breite Bohnen in Petersilienbéchamel
45min
Biff a la Lindström mit schwedischen Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50min
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.
Gedämpfter Kabeljau mit Speckstippe und Kartoffel-Erbsen-Püree
1 Std.
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50min