Kartoffel-Rosenkohl-Stampf

Kartoffel-Rosenkohl-Stampf

4.5 106 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Zwiebeln halbiert (80 g)
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Wasser
    750 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Rosenkohl halbiert
    500 g
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
  • Muskat
    3 Prisen
  • durchwachsener Speck, geräuchert in Streifen (2 cm)
    100 g
  • Öl
    3 EL
  • Radicchio länglich (250 g), in Streifen (3 cm)
    1
  • Zucker
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Sahne
    100 g
  • Milch
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 842 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 3090 kJ / 738 kcal
Vetten 52 g
Vezels 10.7 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 58 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...